Moderne mennesker spiser ikke lenger mat. Isteden konsumerer vi "spiselige, matlignende substanser". Synderne er matindustrien og ernæringsekspertene. Nøkkelen til et sunt kosthold er imidlertid enkel, ifølge Pollan: "Spis mat. Ikke for mye. Hovedsakelig planter." Her forklarer han bakgrunnen for dagens ernæringsforvirring og foreslår en alternativ måte å spise på som tar utgangspunkt i "ekte mat".
"... a tough, witty, cogent rebuttal to the proposition that food can be reduced to its nutritional components without the loss of something essential." - Janet Maslin, New York Times
Utgivelsesår: 2008
Forlag: Penguin
Innbundet: ja
Sidetall: 244
Isbn nr.: 9781594201455
Språk: UK
Emneord:
Politikk
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.