- se flere aktuelle bøker fra Tronsmo »
Kokebøker
Vi har et stort utvalg av kokebøker, inkludert noen du ikke en gang visste eksisterte. Dette er bare et utvalg av det vi har i butikken. Noe du ikke finner? Send oss en mail da vel.
 
238 utvalgte titler

SWEET ENOUGH

A BAKING BOOK

THE UNOFFICIAL BIG LEBOWSKI COCKTAIL BOOK

OVER 50 MIXED DRINK RECIPES INSPIRED BY THE CULT CLASSIC
Casual, effortless, chic: these are not words you'd use to describe most desserts. But before Alison...
Raise a glass to the 25th anniversary of The Big Lebowski with this highly giftable unofficial cockt...
Eksperten sine utvalde favorittar. Visste du at sider er Noregs svar på champagne? Ifølgje utanlan...
pris: 499.00
pris: 249.00
pris: 449.00
 
 
 

 

EKTE GRØNN MAT

SPIS GRØNT, DYRK GRØNT, LEV GRØNT

GRØNN BONANZA

POTETPIZZA, SOMMERRULLER OG BLOMKÅLWINGS

KJEMI PÅ KJØKKENET

OM HVORFOR KAKA FALLER SAMMEN OG ANDRE KJØKKENHISTORIER
I Ekte grønn mat forteller forfatter og matentusiast Andreas Viestad om hvilke grønnsaker som er d...
I Grønn bonanza handler det om ren og skjær matglede, om å legge til istedet for å trekke fra, o...
Må biffen romtemperes før den stekes? Faller kaken sammen hvis du ikke er forsiktig når du tar de...
pris: 449.00
pris: 249.00
pris: 249.00
 
 
 

 

BARNAS ALLER BESTE KOKEBOK

80 FAVORITTER FRA GEITMYRA

HAKKEBAKKESKOGENS BAKEBOK

DOBBELTPEPREDE PEPPERKAKER OG ANDRE OPPSKRIFTER
Forlagets omtale: Fokuset i denne boka er på det grønne, det jordnære og det enkle. I Hells...
Her skal du få høre en hemmelighet: Barn er mye bedre til å lage mat enn voksne tror. Og de liker...
Bli med Bakemester Harepus og Bakergutten og lær hvordan du kan lage de gode oppskriftene fra Hakke...
pris: 479.00
pris: 349.00
pris: 329.00
 
 
 

 

FRA OVNEN TIL BORDET

ENKLE RETTER SOM PASSER SEG SELV

SALT OF THE EARTH

SECRETS AND STORIES FROM A GREEK KITCHEN

TAPAS

AND OTHER SPANISH PLATES TO SHARE
Føler du at tiden ikke strekker til for å lage god mat, og vil helst at det skal være enkelt? Da ...
A beautiful, enticing cookbook rooted in tradition and love for the land, its history and ingredient...
Bring an authentic taste of Spain to your table with this collection of more than 60 mouth-watering ...
pris: 549.00
pris: 399.00
pris: 249.00
 
 
 

 

VILT GODT

24 NYTTEVEKSTER OG 71 OPPSKRIFTER

A WAITER IN PARIS

ADVENTURES IN THE DARK HEART OF THE CITY

GREEN KITCHEN; ÅH, SÅ GODT!

GRØNNE OPPSKRIFTER FOR TRAVLE HVERDAGER OG LANGSOM HELGEKOS
I byens grønne lunger, langs landeveien, ved kysten, på fjellet og dypt i grønne skoger vokser de...
En servitørs jobb er å lure deg. De vil at du skal tro på en luksuriøs fred, for på den andre s...
Åh, så godt! - Grønne oppskrifter for travle hverdager og langsom helgekos er en superinspirerend...
pris: 399.00
pris: 299.00
pris: 399.00
 
 
 

 

THE BOOK OF TEA

JAPANESE TEA CEREMONIES AND CULTURE

MI COCINA

RECIPES AND RAPTURE FROM MY KITCHEN IN MEXICO - A COOKBOOK
With a new introduction, this is an exquisitely produced edition of a classic text made using tradit...
Join Rick Martínez on a once-in-a-lifetime culinary journey throughout México that begins in Mex...
Har du lyst til å spise mer grønnsaker i hverdagen samtidig som måltidet skal smake fantastisk og...
pris: 349.00
pris: 449.00
pris: 199.00 399.00
 
 
 

 

TRADISJONSMAT

MATEN JEG VOKSTE OPP MED

VEGANISTAN

A VEGAN TOUR OF THE MIDDLE EAST

AUBERGINE & TAHINI

HVERDAGSMAT FRA TYRKIA, MIDTØSTEN OG BORTENFOR
Du glemmer det aldri: den utrolig gode kjøttsuppa du fikk hos bestemor, den duftende eplekaka hos t...
After the success of bestseller Veggiestan, Sally Butcher continues her gastronomic journey along t...
Herlig hjemmelaget mat fra Tyrkia, Midtøsten og noen spennende steder til, det er dette Vidar Bergu...
pris: 249.00 499.00
pris: 399.00
pris: 199.00 399.00
 
 
 

 

SANKEBOKA

VELSMAKENDE VILLE VEKSTER - HØST OG VINTER

ESSENTIALS OF CLASSIC ITALIAN COOKING

30TH ANNIVERSARY EDITION
Folk blir mer og mer opptatt av spiselige, ville vekster. I Sankeboka høst og vinter lærer du deg ...
Alle elsker asiatisk mat. Men hvordan lage den selv hjemme? I Asiatisk. En kokebok tar Jan Robin Ekt...
Marcella Hazan introduced Americans to a whole new world of Italian food. In this, her magnum opus, ...
pris: 249.00
pris: 299.00 499.00
pris: 499.00
 
 
 

 

BEYOND THE NORTH WIND

RUSSIA IN RECIPES AND LORE

THE CURATED TABLE

RECIPES AND STYLING FOR THE PERFECT MEAL
Forlagets omtale: A personal chef monograph, and the first book, from globally-acclaimed chef Ana...
Russian cookbooks tend to focus on the food that was imported from France in the nineteenth century ...
Few things in life are as enjoyable or memorable as a good meal spent in the company of friends and ...
pris: 299.00 599.00
pris: 229.00 449.00
pris: 279.00 499.00
 
 
 

 
Jo Pratt
Med fler...
«Den fleksible vegetarianer» er full av velbalanserte og smakfulle oppskrifter. De kan serveres so...
Lee Miller var fotograf, modell, krigskorrespondent under andre verdenskrig og gourmetkokk. Det er b...
Mer enn 100 helt nye, enkle oppskrifter for familie og venner fra forfatteren av Persiana. Persiana ...
pris: 449.00
pris: 700.00
pris: 399.00
 
 
 

 

KAKFATET

SMÅKAKOR, MJUKA KAKOR, KEX & BRÖDKAKOR
"Recepten är så pedagogiskt välutformade att också ganska oerfarna hemmakockar kan åstadkomma s...
Vi är alla byggda av potatis. Det är utgångspunkten för den här boken - Stefan Ekengrens kärle...
Klassisk hemmabakning när den är som bäst, som en uppgraderad Sju sorters kakor eller kanske snar...
pris: 379.00
pris: 399.00
pris: 379.00
 
 
 

 

SUPPER

RECIPES WORTH STAYING FOR

ORCHARD

SWEET AND SAVORY RECIPES FROM THE COUNTRYSIDE
«SURDEIG FOR ALLE» er nettopp det - ei bok for alle. Det kan være deg som har lyst til å teste u...
Supper is a show-stopping collection of Flora Shedden's best-loved recipes for transforming the oft...
In Orchard cook and writer James Rich explores the huge variety of food that can be found in the E...
pris: 399.00
pris: 379.00
pris: 379.00
 
 
 

 

HOPPERS - THE COOKBOOK

RECIPES, MEMORIES AND INSPIRATIONS FROM SRI LANKAN HOMES, STREETS AND BEYOND

PARSI

FROM PERSIA TO BOMBAY. RECIPES & TALES FROM THE ANCIENT CULTURE

PROVENCAL

SIMPLE SEASONAL SOUTHERN FRENCH COOKING
Welcome to Hoppers, where the flavors, colors, aromas and sights transport you to the tropical warmt...
In more than 150 recipes, a journey into the world of Parsi culture through food, feasts, and family...
Cook the simple and flavoursome food of the South of France with acclaimed chef Alex Jackson’s Pr...
pris: 449.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 
Vegetarian food is deeply woven into Mexico's diverse culinary history. In this blockbuster recipe c...
Såsen är den viktigaste komponenten för att skapa balans och harmoni i en maträtt - att laga bra...
With its emphasis on fresh ingredients, time-honoured heritage, and warm hospitality, Slavic cuisine...
pris: 599.00
pris: 379.00
pris: 499.00
 
 
 

 

COMFORT - A WINTER COOKBOOK

MORE THAN 150 WARMING RECIPES FOR THE COLDER MONTHS

AN EVERLASTING MEAL

COOKING WITH ECONOMY AND GRACE
When the weather turns cold, what could be better than sitting by the fire and enjoying home-cooked ...
In chapters about boiling water, cooking eggs and beans, and summoning respectable meals from empty ...
Published in 1954 the importance of this book, which required a full year's research in Italy, can o...
pris: 349.00
pris: 269.00
pris: 269.00
 
 
 

 
Vinmonopolet feirer sitt hundreårsjubileum i 2022. Denne boka feirer de hundre årene og de ulik...
Journalist og vinanmelder Merete Bø guider deg gjennom osteverdenen og gir sine beste vintips til d...
Tom Victor Gausdal har i en årrekke vært en av Norges mest profilerte kokker og kokebokforfattere....
pris: 499.00
pris: 449.00
pris: 449.00
 
 
 

 

OMAKASE

JAPANSK GOURMET PÅ 1-2-3

EN MIDDAG I ROMA

VERDENSHISTORIEN I ET MÅLTID

COCKTAIL CODEX

FUNDAMENTALS, FORMULAS, EVOLUTIONS
Gunnar Garfors
Med fler...
Japan har et av verdens sunneste og beste kjøkken. Det er også et av de enkleste å beherske, noe ...
Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta. Gjennom et måltid i Roma ...
"There are only six cocktails." So say Alex Day, Nick Fauchald, and David Kaplan, the visionaries be...
pris: 449.00
pris: 199.00
pris: 499.00
 
 
 

 

EN SMAK AV ENGLAND

PÅ LANDEVEIEN I BERKSHIRE, WILTSHIRE, BRISTOL, SOMERSET, DEVON OG CORNWALL

GLAD AV MAT - HØST

ENKLE, RENE RÅVARER - STABILT BLODSUKKER
Har du drømt om å reise rundt på den engelske landsbygda? Besøke historiske byer og idylliske l...
Forlagets omtale: Glad av mat HØST er like aktuell uansett årstid. Her står råvarene i sentr...
In The British Cookbook, author and food historian Ben Mervis takes readers on a mouth-watering culi...
pris: 499.00
pris: 379.00
pris: 499.00
 
 
 

 

COOKING

SIMPLY AND WELL, FOR ONE OR MANY

OTTOLENGHI TEST KITCHEN

EXTRA GOOD THINGS
Naturvin er motsetningen til den tilsetningstunge industrivinen. Fra å være et hipsterfenomen, har...
Good food honed from great ingredients is the principle at the heart of Cooking. There are sectio...
Flexible, flavour-packed dishes that all lend a little something 'extra' to your next meal. It's ...
pris: 349.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

AFRICANA

TREASURED RECIPES AND STORIES FROM ACROSS THE CONTINENT
A culinary expedition celebrating cooking from across the African continent Africana travels the co...
Spice is a vibrant exploration of flavour, fragrance and heat that majors on the kitchen, with a c...
Jon Gray
Med fler...
Part cookbook. Part manifesto. Created with big Bronx energy, Black Power Kitchen combines 75 mostly...
pris: 379.00
pris: 399.00
pris: 449.00
 
 
 

 

I DEN SORTE GRYTE

101 OPPSKRIFTER SOM GJØR SEG SELV

LITT AV ALT

SMÅ RETTER TIL ALLE SLAGS MÅLTIDER
I mesterkokk Ole Martin Alfsens overflødighetshorn av en kokebok får du over 100 oppskrifter på f...
Forskjellige fat med gode ting på bordet, alle kan plukke det de vil, sette sammen måltidet med de...
In THE COCKTAIL CABINET flavour expert Zoe Burgess demystifies cocktails, explaining and exploring t...
pris: 479.00
pris: 449.00
pris: 299.00
 
 
 

 

BALLYMALOE DESSERTS

ICONIC RECIPES & STORIES FROM IRELAND

BAZAAR

DE BESTE VEGETAROPPSKRIFTENE

HELLSTRØMS HEMMELIGHETER

MAT MED KJÆRLIGHET
Forlagets omtale: Attainable, reliable, and inspirational recipes for the home baker from the acc...
Bazaar er en fargerik og smakfull feiring av grønnsaksretter laget for å passe til enhver anlednin...
Eyvind Hellstrøm opplever stor suksess med sine Instagram-videoer på «hellstroms_verden» og svar...
pris: 499.00
pris: 399.00
pris: 229.00 449.00
 
 
 

 

A TABLE FOR FRIENDS

THE ART OF COOKING FOR TWO OR TWENTY

BLISS ON TOAST

75 SIMPLE RECIPES
Mat fra havet er sunt, bærekraftig og kortreist. Eyvind Hellstrøm byr på et vell av fristende opp...
Denne boken inneholder over 100 enkle og innbydende oppskrifter som lar deg slappe av med dine nærm...
What's more comforting and satisfying than toast? And if you top it with a few cleverly paired ingre...
pris: 479.00
pris: 399.00
pris: 269.00
 
 
 

 

AICHAS KJØKKEN

NORSK MAT INSPIRERT AV MINE MAROKKANSKE MØDRE

TAKKEFEST!

JORDA RUNDT MED ENKLE FLATBRØD, LOMPER, LEFSER OG PANNEKAKER

LITT KJØTT, MER FISK, MEST GRØNT

EN FLEKSITERIANERS BEKJENNELSER
Aicha kom til Norge som ung kvinne og slo røtter her. Med seg hadde hun sin rike marokkanske matarv...
Flat mat er ein av våre eldste, enklaste og mest utbreidde mattradisjonar. I denne boka møter du m...
MEST GRØNT, endelig i paperback, fra fjorårets bestselgerforfatter Aicha Bouhlou. Jeg er fleksita...
pris: 449.00
pris: 399.00
pris: 249.00
 
 
 

 

CHEWING THE FAT

TASTING NOTES FROM A GREEDY LIFE

THE KITCHEN CABINET

A YEAR OF RECIPES, FLAVOURS, FACTS & STORIES FOR FOOD LOVERS
Martin Fjeld
Med fler...
ille brød begynte å bake surdeigsbrød hjemme på kjøkkenbenken. Nå er de et av landets fremste ...
Why are gravy stains on your shirt at the dinner table to be admired? Does bacon improve everything...
Fill your year with flavour. The official The Kitchen Cabinet compendium is here at last, with ov...
pris: 449.00
pris: 149.00
pris: 299.00
 
 
 

 

5 INGREDIENTS

QUICK & EASY FOOD : JAMIE'S MOST STRAIGHTFORWARD BOOK

FRIED EGGS AND RIOJA

WHAT TO DRINK WITH ABSOLUTELY EVERYTHING
With just FIVE ingredients that have maximum flavour and minimum fuss, you'll be cooking exciting fo...
Learn to cook authentic Japanese food from scratch at home, with step by step recipes for the tradit...
The ultimate go-to guide for which wine to drink with dinner, lunch, or just because. From sofa s...
pris: 499.00
pris: 399.00
pris: 189.00
 
 
 

 

THE THE CAMPOUT COOKBOOK

INSPIRED RECIPES FOR COOKING AROUND THE FIRE AND UNDER THE STARS

NORTH WILD KITCHEN

HOME COOKING FROM THE HEART OF NORWAY

DISHOOM

THE FIRST EVER COOKBOOK FROM THE MUCH-LOVED INDIAN RESTAURANT
Forget freeze-dried astronaut meals and bags of stale, store-bought gorp. Finally, here's a cookbook...
Named by Saveur magazine as the 2016 Blog of the Year and Best New Voice, North Wild Kitchen and its...
At long last, Dishoom share the secrets to their much sought-after Bombay comfort food: the Bacon Na...
pris: 299.00
pris: 399.00
pris: 449.00
 
 
 

 
A collection of vegetarian dishes influenced by Middle Eastern flavors from Salma Hage, author of th...
In ONE, Jamie Oliver will guide you through over 120 recipes for tasty, fuss-free and satisfying dis...
With 50 exciting, seasonal meal ideas, Jamie's 30 Minute Meals provides the essential collection of ...
pris: 399.00
pris: 499.00
pris: 499.00
 
 
 

 

7 WAYS

EASY IDEAS FOR YOUR FAVOURITE INGREDIENTS

SALT SUGAR SMOKE

HOW TO PRESERVE FRUIT, VEGETABLES, MEAT AND FISH

SALT, FAT, ACID, HEAT

MASTERING THE ELEMENTS OF GOOD COOKING
Jamie has done his research to find out exactly what we, as a nation, love to eat. He's taken 18 ...
This comprehensive book takes a fresh look at preserving. Jams and jellies, chutneys and pickles, sm...
Now a major Netflix documentary A Sunday Times Food Book of the Year and a New York Times bestselle...
pris: 499.00
pris: 399.00
pris: 499.00
 
 
 

 

POLPO

A VENETIAN COOKBOOK (OF SORTS)

THE NOM WAH COOKBOOK

RECIPES AND STORIES FROM 100 YEARS AT NEW YORK CITY'S ICONIC DIM SUM RESTAURANT

PIEROGI

OVER 50 RECIPES TO CREATE PERFECT POLISH DUMPLINGS
Tucked away in a backstreet of London's edgy Soho district, POLPO is one of the hottest restaurants ...
For the last 100 years, Nom Wah Tea Parlor has been slinging some of the world's greatest dim sum fr...
Delve deep into regional recipes from all over Poland with the traditional ingredients and stories t...
pris: 399.00
pris: 449.00
pris: 329.00
 
 
 

 

SUMMER KITCHENS

RECIPES AND REMINISCENCES FROM EVERY CORNER OF UKRAINE

THE NUTMEG TRAIL

A CULINARY JOURNEY ALONG THE ANCIENT SPICE ROUTES
India's greatest curries, made easy! From world-famous classics to lesser-known regional specialties...
What is a 'summer kitchen'? In Ukraine, it means a small cooking space located in the veg garden, aw...
Eleanor Ford is known for her award-winning cookbooks Samarkand and Fire Islands. Now, in her la...
pris: 269.00
pris: 399.00
pris: 399.00
 
 
 

 

MUSHROOMS

OVER 70 RECIPES THAT CELEBRATE OUR FAVOURITE FUNGI
Forlagets omtale: Japanese tea practice begins with a bow. So much mindfulness can be found in th...
De 70 vegetaroppskriftene i Mushrooms applauderer allsidigheten til denne klassiske ingrediensen. ...
Forlagets omtale: Alison Roman is known as much for her keeper recipes as her wry Instagram voice...
pris: 499.00
pris: 269.00
pris: 399.00
 
 
 

 

SIMPLY CHINESE

RECIPES FROM A CHINESE HOME KITCHEN
I Norge er vi så heldige at vi har tilgang på verdens beste fisk. Fisk er godt, det er sunt og det...
Simply Chinese is a sumptuous collection of classic and modern Chinese home-style recipes that can b...
Forlagets omtale: An unexpected weeknight meal with a neighbor or a weekend dinner party with fif...
pris: 399.00
pris: 349.00
pris: 399.00
 
 
 

 
HANDLEKURV

Handlekurven er tom

Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.

Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.

Les våre betingelser.

Vi godtar

Eller vi kan sende faktura.