Av:
Andreas Viestad
Denne er utsolgt. Send oss en e-post så kan vi se om vi kan hjelpe deg likevel.
Tips en venn om denne boka:
Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Det handler om hvordan en liten innlandsby ble verdens største imperium, om smaken av grillet kjøtt som gjorde oss til mennesker, om den milde rusen fra en halv flaske vin, den søtsure smaken av mafia og slaveri og jakten på den opprinnelige pasta carbonara. Tankevekkende og underholdende om smakene som formet historien.
Utgivelsesår: 2020
Forlag: Kagge Forlag
Innbundet: ja
Sidetall: 205
Isbn nr.: 9788248926436
Språk: NO
Emneord:
Kokebøker
Legg produktene du ønsker i handlekurven og gå til kassen for å betale.
Du kan også lagre handlelister til senere bruk - eller dele dine lister med andre.
Les våre betingelser.
Vi godtar
Eller vi kan sende faktura.